Menu

Naast de vaste gerechten bieden wij iedere maand enkele gerechten buiten de kaart. Deze gerechten worden per seizoen speciaal samengesteld.

Voorgerechten en Soepen


Carpaccio
van Iers rund met oude Amsterdammer, pijnboompitten, balsamico en olijfolie

€ 9,75


Salade Gamba en eend
salade van grote garnalen en gerookte eendenborst met een dressing van roze pepers en honing

€ 12,75


Hollandse garnalen kroketjes
met een limoenmayonaise met peterselie

€ 9,75


Salade Caesar
rijke salade van kippendijen met uitgebakken spekjes, Parmezaanse kaas, gekookt ei en knoflookcroutons

€ 9,75


Amuse festival
een vijftal kleine voorgerechtjes

€ 13,75


Tomatensoep
gemaakt van pomodori tomaten met basilicum, roomkaas en knoflookcroutons

€ 4,75


Verrassingsmenu

2 gangen voorgerecht-hoofdgerecht

€ 27,50

3 gangen voorgerecht-hoofdgerecht, dessert

€ 30,00

4 gangen voor-, tussen, hoofdgerecht, dessert

€ 37,50

Hoofdgerechten


Zalm
met een spaghetti van wortel en rettich, pesto van peterselie en geserveerd met een saus van passievruchten

€ 18,75


Zeetong
klassiek in roomboter gebakken

€ 35,00


Zeetong
of eigentijds met champignons, nolly prat en room gesmoord

€ 37,50


Kalf Rib-eye
voor de liefhebbers van een flink stuk vlees met beure café de paris en rode wijn saus

€ 22,50


Eend
op twee manieren bereidt de borst rosé gebakken het boutje gesmoord in kasteelbier met kersen

€ 19,50


Tournedos
Ierse ossenhaasbiefstuk met knolselderij een saus van gekonfijte knoflook

€ 27,75


Varkenshaas
met champignon roomsaus met stukjes ham en kleine augurkjes

€ 18,75


Saté
varkenshaas saté met een pindasaus,loempia en kroepoek

€ 17,75


U bent van harte welkom om een hapje te komen eten.

Wij hebben tevens een uitgebreide lunchkaart.

Restaurant / Grand Café De Biezen | Langestraat 14 | 8281 AL Genemuiden | T 038 - 385 91 10 | info@restaurantdebiezen.nl